Els enviaments es realitzen a través de l'empresa Correos Express, i les comandes seran lliurades en un termini de 24 hores a comptar des de l'enviament de la mateixa. Si la comanda és realitzada durant el cap de setmana, la preparació i enviament no es duran a terme fins el proper dia laboral.

En cas que la comanda no arribi en les condicions desitjades, el client haurà de comunicar-ho a la Botiga de la Festa Major amb la major brevetat possible i adjuntant proves gràfiques. En cas que el deteriorament sigui imputable a l'empresa de lliurament o a la Botiga de la Festa Major, el cient tindrà opció a reemborsament o reenviament de la comanda; ja sigui en la seva totalitat o parcial.

En cas de desistiment dels productes adquirits, el client podrà sol·licitar la devolució de la comanda dins dels 15 dies següents a la rebuda de la comanda. En aquest cas, les despeses d'enviament aniran a càrrec del client, ja sigui realitzant l'enviament pel seu compte o descomptant l'import de la recollida del total de la comanda a reemborsar. En aquest cas, el cost de manipulació i enviament de la comanda inicial no seran reemborsats. Un cop rebut el material al magatzem de la Botiga de la Festa Major, i comprovat que compleix amb els requisits de devolució, es procedirà a reemborsar la quantitat corresponent al client en la mateixa forma de pagament original o en un val.