Les compres que fas al nostre web són completament segures: les teves dades personals i bancàries queden protegides i no són accessibles a persones no autoritzades en cap moment del procés. També pots escollir la modalitat de pagament per transferència bancària.


Formes de pagament

A la Botiga de la Festa Major pots abonar les teves comandes mitjançant:


- Targeta de crèdit Visa o Mastercard

Una modalitat molt segura, en la qual les teves dades bancàries queden protegides de l'accés no autoritzat durant la transmissió. Les dades de les targetes estan protegides per la norma de seguretat de dades de la indústria de la targeta de pagament (PCI DSS).

Botiga de la Festa Major no emmagatzema ni transmet dades de targetes de crèdit, ni de dèbit. Les dades s’envien a través de un canal xifrat i segur a la plataforma PAYCOMET. Tota la informació de transaccions transmesa entre aquest lloc i els sistemes PAYCOMET es xifra mitjançant certificats SSL de 256 bits. Tota la informació del titular de la targeta es transmet xifrada i tots els missatges enviats als vostres servidors des de PAYCOMET es signen mitjançant el hash SHA per evitar la manipulació. La informació que es transmet als servidors de PAYCOMET no pot ser examinada, escanejada, utilitzada o modificada per cap part externa que accedeixi a informació confidencial.

Un cop als sistemes PAYCOMET, la informació confidencial es protegeix mitjançant un xifratge estàndard de 1024 bits. Les claus de xifratge es mantenen en sistemes volàtils d’alta seguretat amb doble autenticació, cosa que fa impossible la seva extracció. Els bancs, agents de seguretat i institucions bancàries realitzen auditories periòdiques per garantir la protecció de dades.


- Transferència bancària

Fent una transferència al número de compte que se't mostra al final del teu procés de compra, i sempre fent constar el teu número de comanda. L'enviament s'efectua quan rebem el comprovant de pagament. Si després de 5 dies no l'hem rebut, haurem de desestimar la teva comanda.